Nieuws

Good Fish Foundation het land in om goede vis te promoten

Good Fish Foundation informeert (onder andere) Nederlandse consumenten en horeca. Dit doen wij niet alleen door middel van de VISwijzer en de media, maar ook door zelf het land in te trekken om voorlichting te geven.

Zo zijn wij in april langsgeweest bij  toekomstige chefs (ROC opleidingen) om voorlichting te geven over duurzame vis. Onze collega heeft uitgelegd waar je op moet letten bij het inkopen voor vis om te weten of deze op een goede wijze gevangen of gekweekt is. Het begeleiden van chefs in het maken van duurzame keuzes doen wij binnen het kader van ons horecaprogramma.

Ook ging Good Fish Foundation in april langs bij de expositie over duurzame visserij van A Seal zeehondenopvang in Stellendam. Een leuke en leerzame expositie over innovaties in de visserij en verantwoord vis eten. Voor deze expositie werkte A Seal onder andere samen met ons GFF team. Om verder bij te dragen aan deze expositie, hebben wij in de meivakantie ter plaatse voorlichting gegeven aan bezoekers over duurzame vis.

Wij danken de bezoekers van A Seal en ROC studenten voor hun aandacht en interesse. Wij hopen dat onze informatie bijdraagt aan het maken van bewuste keuzes.

 

Delen