Nieuws

Steun jouw restaurant en help de horeca

1 april 2020 – Een van de sectoren die misschien wel het hardst wordt getroffen door de coronacrisis is de horeca. We hebben in deze sector al veel mooie initiatieven voorbij zien komen van lunchrooms, eetcafe’s en zelfs van restaurants met één of meerdere michelinsterren.

Ook bij de ruim 500 partners uit ons horecaprogramma zien we veel mooie initiatieven ontstaan. Er worden tegoedbonnen verkocht, bezorgservices gestart en afhaalmaaltijden bereid. Dit geldt overigens niet alleen voor restaurants. Ook viswinkels, groothandels en leveranciers laten zich van hun meest creatieve kant zien. Als organisatie ondersteunen we deze initiatieven en zorgen we er samen voor dat deze partijen ook na de coronacrisis blijven bestaan.

We hebben echter gemerkt dat veel restaurants moeite hebben om hun initiatief buiten hun al bekende kring van restaurantbezoekers bekend te maken. Door de acties van onze partners op social media te verspreiden, hopen we een breder publiek te bereiken. We vragen jou als lezer dan ook om een steentje bij te dragen. Daarnaast spreken we onze waardering uit voor alle andere initiatieven die een bijdrage leveren aan het steunen van de horeca.

Ben je benieuwd naar de initiatieven van al deze restaurants? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets!

Delen