Seafood Parade

Op 8 juni is het ‘World Oceans Day’. Good Fish Foundation start dan met de ‘Seafood Parade, Celebrating Good Fish’, voor duurzame vis in de horeca. Op World Oceans Day worden wereldwijd honderden evenementen georganiseerd ter ere van onze oceanen. Good Fish Foundation doet hieraan mee door een jaar lang evenementen te organiseren in het teken van duurzame vis, tot het eindfestival op 8 juni 2019!

Onder de titel ‘Seafood Parade, Celebrating Good Fish!’ organiseert Good Fish Foundation met chefs, restaurants, groothandels, producenten, visleveranciers, en andere belangrijke partners in de visketen een jaar lang seafood festivals met als ultiem doel om ‘goede vis’ (duurzame vis) in de horecasector te promoten, en ‘rode vis’ (niet-duurzame vis) van de menukaart te halen! Uit een onderzoek onder 500 menukaarten van Nederlandse restaurants is namelijk gebleken dat maar liefst 81% minstens één rode vis serveert!

De finale van de Seafood Parade is op World Oceans Day 2019; een visfestival waar partners die tijdens de campagne hebben meegedaan een prominente plek krijgen. Voor dit evenement Seafood Parade@ World Oceans Day 2019 kunnen bezoekers en geïnteresseerden zich nu al aanmelden via facebook (event URL). Meld je aan en laat zien dat je ook duurzame vis, en daarmee onze oceanen, belangrijk vind!

In de aanloop naar de Seafood Parade @World Oceans Day 2019 zullen de partners van Good Fish op verschillende manieren bijdragen aan het promoten van goede vis in de horecasector, beginnende bij hun eigen onderneming. Deze actieve deelname kan, afhankelijk van het segment en de doelgroep, bestaan uit verschillende activiteiten. Hou de VISwijzer evenementen op facebook in de gaten voor de opkomende events!

 

Delen