Seafood Parade

Van World Oceans Day op 8 juni 2018 t/m 8 juni 2019 organiseert de Good Fish Foundation de ‘Seafood Parade, Celebrating Good Fish’. Tijdens de Seafood Parade organiseert GFF een jaar lang evenementen in het kader van duurzame vis. De evenementen variëren van een workshop en excursie over Nederlandse kweekvis tot een heus Seafood Festival bij een van onze supermarkt partners. Kom naar een van onze evenementen en laat zien dat u duurzame vis belangrijk vindt! Deelname is gratis. Op deze pagina kunt u de geplande evenementen vinden en hoe u zich kunt aanmelden!

08 augustus 2018, 11:00 – 15:00: op 8 augustus organiseerde Good Fish Foundation een excursie en masterclass Nederlandse Kweekvis in zeeland. Lees hier een kort verslagje over dit evenement!

13 augustus 2018, vanaf 10:00: op 13 augustus was GFF co-host van de 13e etappe van de Boskalis Beach Clean-up tour! Samen met 150 vrijwilligers en chefs van Euro-Toques Nederland hebben we het strand van Katwijk tot Noordwijk schoongemaakt. Lees hier een kort verslagje over dit evenement.

25 augustus 2018: Op de zaterdagmarkt in Veenendaal bij de viskraam van een van onze partners, Heeren van de vis publiceren wij een rapport over informatievoorziening in de Nederlandse visdetailhandel. Ook geven we informatie voor vis-detaillisten hoe ze de informatievoorziening bij hun visproducten voor consumenten kunnen verbeteren.
Locatie: zaterdagmarkt in Veenendaal. Meer informatie en aanmelding volgt!

16 september 2018: Mini seafood festival bij de Landmarkt in Amsterdam! De Landmarkt is een van onze partners voor duurzame vis, in de schappen in de winkels worden de kleuren van de VISwijzer weergegeven zodat elke klant duidelijk en in een oogopslag kan zien hoe de vis scoort! Tijdens dit festival zijn meerdere foodtrucks aanwezig met heerlijke, duurzame vis. Kijk hier voor meer informatie over het evenement! Locatie: Landmarkt, Schellingwouderdijk 339, Amsterdam.

17, 18 & 19 september 2018: Gastvrij Rotterdam. Voor het eerst is Good Fish Foundation aanwezig op Gastvrij Rotterdam. Je kunt ons vinden bij stand 5.408 op het Dat Smaakt Naar Meer (DSNM) paviljoen in hal 5. Bij onze VISwijzer foodtruck zijn er op elk heel uur, tussen 11-16 uur, korte masterclasses te volgen. Diverse onderwerpen zullen voorbij komen, zoals bijvangst, duurzame kweekvis en ‘hoe koop ik duurzame vis in?’. Bij elke masterclass is ook een proeverijtje van een ‘bakkie bijvangst’ of een heerlijk kingfish hapje. Samen met Dutch Cuisine vieren wij op Gastvrij ons partnerschap én organiseren wij een vijftal inspiratiesessies: ‘De gehele maandag organiseert Dutch Cuisine inspiratiesessies vanuit de keuken. Samen met GFF, King Fish en Seafarm is een spetterend programma opgezet rondom duurzame vis en zeegroenten. Chefkoks Robert Siedenburg, Alexander Brouwer en Bas Cloo zullen heerlijke visgerechten maken die u kunt komen proeven aan de gedekte Chef’s Table.’ Zie hier het programma van de inspiratiessessies.

 

Delen