Horeca programma

Aankomende evenementen:

30 juni – VISSCH festival 

Tijdens het VISSCH festival presenteert Good Fish Foundation samen met Robert Siedenburg van Kookstudio.nl over koken met Goede Vis. Voor meer info zie vissch.nl. Entree is gratis.

9 juli – Chefs table vislunch bij Good Fish Foundation 

Good Fish Foundation nodigt chefs van Veense restaurants uit voor een ‘Chefs Table Vislunch’ waar horecaondernemers achtergronden krijgen over vissoorten en de mogelijkheden van een duurzame inkoop. Maandag 9 juli 2018 van 12.00 uur tot 14.00 uur in de tuin van Kerkewijk 46 te Veenendaal. Aanmelden kan via een whatsapp op telnr: 0624512051 bij Esther Bussink (GFF).

13 augustus – Beach Cleanup met Chefs + masterclass Goede Vis

Programma 13 augustus 2018 van 10.00 tot +/- 14.00 uur
Start: Katwijk – Einde in Noordwijk (daar is ook de masterclass)

Ook dit jaar organiseert Stichting De Noordzee de Beach Cleanup: de hele kust wordt schoongemaakt. Op 13 augustus wordt het strand tussen Katwijk en Noordwijk schoongemaakt (3.8km). Good Fish Foundation heeft met Stichting De Noordzee afgesproken dat wij deze ochtend gebruiken om goede vis in de kijker te spelen en een mooi statement te maken in de media.
Daarvoor hebben wij jullie nodig! We willen alle restaurants oproepen om deze ochtend te komen helpen en te laten zien dat we gezonde zeeën en goede vis belangrijk vinden. Na 2 uur
opruimen is er de mogelijkheid om bijvangstvis te proeven uit onze foodtruck en een masterclass duurzame vis te volgen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit programma, wel moet iedereen in
personeelsoutfit of kokstenue komen zodat gelijk duidelijk is dat wij restaurants vertegenwoordigen die gaan voor schone oceanen en goede vis.
Kom met je hele team, help mee en laat je meteen voorlichten over goede vis!
Aanmelden via:Bel: +31 318 76 92 87; Mail: tatiana@goodfish.guide

15 augustus – Beach Cleanup eindfestijn vanaf 16:00 

Na twee weken van hard werken finishen alle deelnemers van de Beach Cleanup Tour van Stichting Noordzee tegelijkertijd in Zandvoort bij Strandpaviljoen Ahoi op woensdag 15 augustus. Hier wordt tijdens een feestelijke afsluiting om 17:00 bekend gemaakt hoeveel afval er is opgeruimd met de actie. Good Fish Foundation staat tijdens het Beach Cleanup eindfestijn met een bakje bijvangst om alle deelnemers te belonen voor hun werk.

25 augustus (voorlopige datum) – Publicatie wetenschapswinkel rapport over communicatie bij visdetailhandel

Hoe kan de visdetailhandel het best communiceren over de duurzaamheid van de vis die ze verkopen? Deze vraag staat centraal in het onderzoek wat de Wetenschapswinkel in opdracht van de Good Fish Foundation heeft uitgevoerd. Op 25 augustus wordt dit rapport gepubliceerd op de markt bij de Heeren van de Vis in Veenendaal.

1e week september – mini festival seafood parade

Tijdens het mini festival van de Seafood Parade kun je workshops volgen over Goede Vis en zijn er diverse stands met duurzame vis om van te proeven.

17-19 september – GFF aanwezig op Gastvrij Rotterdam

Good Fish Foundation is dit jaar voor het eerst aanwezig op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam! Tussen belangrijke spelers in de horeca zorgen wij voor bewustwording onder chefs en promoten wij  Goede Vis. Meer info op https://www.gastvrij-rotterdam.nl/

24-30 september – Bewuste Visweek

Tijdens de Bewuste Visweek toert onze foodtruck door het land. Hou onze site in de gaten voor de meest actuele locatie van de foodtruck.

8 oktober –  GFF aanwezig op BBB Maastricht

7-10 januari 2019 GFF aanwezig op Horecava Amsterdam

Wil je aanwezig zijn bij één van onze evenementen? Geef je op door een mail te sturen naar Tatiana@goodfish.guide

Ondanks regelmatige updates, kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de activiteitenkalender. Neem svp contact met ons op voor de meest actuele kalender en het aanmelden voor workshops.

 

Delen