Nieuws

Er zijn nog enkele tafels beschikbaar voor World Oceans Dinner!

WORLD OCEANS DINNER

Op 8 juni wordt wereldwijd Wereld Oceanen Dag gevierd. Een dag die in het teken staat van oceanen met gezonde visbestanden. Wilt u uw steun voor oceanen laten blijken? Reserveer nu een 6 of 8 persoonstafel voor het World Oceans Dinner op 8 juni a.s. in Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. Aanmelden voor World Ocean Dinner kan door te mailen naar tatiana@goodfish.guide

Een spectaculaire line up van 10 sterren- en meesterkoks bereiden een tien gangen diner met goede vis. De gerechten worden mogelijk gemaakt door partners en visleveranciers die een ‘VISwijzerproof’ visassortiment aanbieden zodat chefs eenvoudig kunnen kiezen voor goede vis!

Het is een charitatief diner voor visliefhebbers die hart hebben voor de oceanen, vanuit onder andere de visserijsector, het bedrijfsleven, de horecasector en milieuorganisaties.

Het World Oceans Dinner wordt georganiseerd door Good Fish Foundation: een milieuorganisatie die zich inzet voor gezonde visbestanden. Het restaurantprogramma ‘Chefs voor goede vis’ is inmiddels het grootste in Europa; chefs en visleveranciers werken samen om de horecasector te verduurzamen op het gebied van vis.

We zien u graag op Wereld Oceanen Dag!

Directie Good Fish Foundation

 

Delen