Nieuws

De 6 lekkerste Amsterdamse afhaalrestaurants tijdens Pasen

8 april 2020 – De coronacrisis heeft een grote impact op het dagelijks leven van iedereen. Ook de horecaondernemers worden hard geraakt en moeten hun deuren gedwongen sluiten. De Paasdagen leken er dan ook somber uit te gaan zien. Toch zijn er creatieve initiatieven van veel van onze horecapartners, die hun heerlijke aanbod op een andere manier proberen aan te bieden. Steun deze zes lokale ondernemers in Amsterdam, zodat zij ook na de coronacrisis hun deuren kunnen openen.

Seafood Bar Amsterdam

De Seafood Bar is in Amsterdam een waar begrip. Hier geniet je van een groot aanbod aan verse vis en zeevruchten. Door de coronacrisis hebben ze hun restaurantgedeelte helaas moeten sluiten, maar nu is er de mogelijkheid om af te halen of te laten bezorgen! De Seafood Bar biedt een sharing menu aan voor 2 personen met een voorgerecht, verschillende hoofdgerechten en een flesje wijn, die ook in te ruilen is voor vier oesters. Bestellen kan heel eenvoudig via de website.

Pesca

In no-time heeft restaurant Pesca een webshop uit de grond gestampt met de naam Pesca at home. Hier kan je verschillende visgerechten bestellen, waarvan sommige gerechten nog deels zelf bereid dienen te worden (instructies inclusief). Sinds vandaag kort bezorgt Pesca zelfs landelijk! Meer informatie of direct een bestelling plaatsen doe je op de website.

L’Invite

Restaurant L’Invite van Chefs voor Goede Vis ambassadeur Sico de Moel is een van de koplopers als het gaat om het koken met lokale, duurzame producten. Het liefst werkt Sico met duurzame vis uit onze eigen Noordzee. Bij dit restaurant is een speciaal menu samengesteld voor Pasen, wat afgehaald kan worden tussen 17:00 en 19:00. Er is ook de mogelijkheid om te laten bezorgen. Bestellen kan eenvoudig via de website.

Restaurant De Italiaan

Ook bij restaurant De Italiaan kan je elke dag terecht voor kant en klare afhaalmaaltijden, maar ook voor nog-af-te-maken pasta’s, pastasauzen, lasagne en desserts. Je plaatst je bestelling heel eenvoudig door te bellen naar 020 68 36 854. Bezoek voor de menukaart en voor meer informatie de website.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, drinken en binnen

Cucina casalinga

Zuid-Italiaans restaurant Cucina casalinga in Amsterdam Zuid heeft haar fine-dining huiskamerrestaurant tijdelijk omgetoverd tot afhaalrestaurant met bezorgservice, met de kwaliteit die je van hen kan verwachten. Bestellen kan van maandag tot en met zaterdag via de website van Cucina casalinga.

Toscanini

Gelegen aan de Lindengracht in Amsterdam is Italiaans restaurant Toscanini. Bij dit restaurant kan je via hun speciaal ingerichte webshop verse maaltijden bestellen. Er is zelfs een speciaal aanbod voor Pasen! Kijk voor het hele aanbod op de website.

Toscanini

Support your locals

De Good Fish Foundation maakt zich tijdens de coronacrisis hard voor de ruim 500 aangesloten horecapartners om door deze moeilijke tijd te komen. Via sociale media zetten we de initiatieven van deze partners in het zonnetje, zodat zij ook na de coronacrisis weer open kunnen gaan.

Volg je ons nog niet? Bezoek ons dan eens op Facebook en Instagram.

Delen